Nu hvor Andrea lagde sig med skoldkopper nytårsdag, var der ikke den store tvivl om at jeg også ville ligge mig. Faktisk så gjorde de alt for at få mig smittet, så jeg også kunne få det overstået, og vi kunne hakke den børnesygdom af.

Og ganske rigtig. Andrea nåede lige at komme sig, så blev det min tur. Det startede faktisk med feber om mandagen, som gjorde at jeg måtte blive hjemme hos mor om tirsdagen, men først onsdagmorgen spottede mor de første skoldkopper. Torsdag var feberen heldigvis væk, men skoldkopperne poppede frem over hele kroppen, men jeg tog det rigtig pænt og var bare lidt ekstra pylret. Fredag kom mormor og passede mig. Andrea fik lov at blive hjemme og så dukkede Emil og Frederikke også op, for det viste sig at Andrea også havde fået smittet Emil med skoldkopper nytårsaften. Vi havde en rigtig hyggelig dag sammen alle 5.

Weekenden brugte mor og far på at forkæle os og far og Andrea bagte en lækker chokoladekage. MUMS!

Mandag syntes mor egentlig at jeg var klar til vuggestue, men vuggesten var ikke helt så klar på at modtage mig. I stedet fik jeg lov at komme hjem til moster og Emil. Og heldigvis for det smiley Emil, moster og jeg havde nemlig en rigtig dejlig dag. Emil og jeg fik ro til at lege sammen uden at blive generet af vores storesøstrer, og moster fik mange sjove grin af at se os sammen i løbet af dagen. Blandt andet da jeg viste Emil hvordan man vasker tøj, for det har jeg nemlig set mor gøre tusind gange hjemme hos os:

Først ligger man tøjer derind:

Og så drejer man på den runde heroppe:

Kan i se at Emil klapper af mig? Jo, jeg havde endnu en skøn dag smiley

Tirsdag var det desværre forbi og jeg måtte indse at vuggestuen igen kaldte på mig…